Referenties

Onderstaand ziet u een greep uit onze referenties. Het is onmogelijk om alle afgeronde projecten onderstaand te beschrijven maar het geeft wel een globaal beeld van de diensten waar wij bij deze klanten de ICT omgeving hebben kunnen uitbreiden en verbeteren.

  header-logo-144
http://www.soaptreatmentstore.com
SOAP Treatment Stores:
De SOAP Specialisten staan voor je klaar om het maximale uit je huid te halen en je professioneel advies te geven. Ze zijn autoriteit op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en  geselecteerd op basis van opleiding, kennis en motivatie om de beste in hun vak te zijn.

Werkzaamheden MvLA Automatisering:
Alle vestigingen zijn centraal gekoppeld aan een door MvLA gehoste server. De telefonie verloopt geheel over een cloud VOIP,  waarbij er gebruikt wordt gemaakt van een wachtrij. Uiteraard beheerd en onderhoud MvLA alle ICT harware van SOAP.


Pronto

www.prontowonen.nl

Pronto wonen (vestigingen Zoeterwoude & Gouda):

Alles op het gebied van wonen.

 

Werkzaamheden MvLA Automatisering:

Aanleg van het netwerk inclusief levering en installatie van Server(s), werkstations, VOIP telefonie hardware/software en de volledige "Point of Sales" systemen voor aan de balies in de winkels. Doormiddel van een permanente verbinding tussen de vestigingen en een remote desktop server, werken de systemen in beide winkels met dezelfde data en systemen. Door de implementatie van het VOIP telefoon systeem kunnen de winkels gratis met elkaar communiceren en doorverbinden.

Tevens is het magazijn in Zoeterwoude voorzien van een geheel dekkend draadloos "N" netwerk, hierdoor werkt het orderpicken icm de geleverde handscanner(s) feilloos met elkaar.

 


 

logo

www.superkeukens.nl

Super Keukens (vestigingen Zoeterwoude,Gouda en Wateringen)

Alles op het gebied van keukens.

 

Werkzaamheden MvLA Automatisering:

Aanleg van het netwerk inclusief levering en installatie van Server(s), werkstations en VOIP telefonie hardware/software. Doormiddel van een permanente verbinding tussen de vestigingen en een remote desktop server, werken de systemen in beide winkels met dezelfde data en systemen.

 

 


 
logoklein

http://www.vanleeuwenkeukens.nl

Van Leeuwen Keukens BV
Sinds 1973 gespecilaliseerd in de verkoop van kwaliteit keukens, sanitair en tegels.

Werkzaamheden MvLA Automatisering:
De volledige levering, installatie en onderhoud van het netwerk en werkstations. Website opgezet met een CMS (Content Management System), waarmee het onderhoud voor de medewerkers een stuk eenvoudiger is geworden. Tevens is er een VOIP telefonie centrale ge├»nstalleerd waardoor de maandkosten voor telefonie drie keer zo laag zijn geworden.
 

 


 

wbm-logohttp://www.wassenaarsebouwmaatschappij.com

Wassenaarse Bouwmaatschappij B.V.
WBM heeft al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van bouwen, verbouwen, renovatie en onderhoud. Wij kunnen uw gehele bouw of verbouwing verzorgen vanaf de tekentafel tot aan de oplevering.

 

Werkzaamheden MvLA Automatisering:
De volledige levering, installatie en onderhoud van het netwerk en werkstations. Op dit moment draait er een (VOIP) telefonie test, het is de bedoeling deze april 2014 volledig te activeren.

 


rijnbeek logo_bv
http://www.rijnbeek-makelaars.nl

Rijnbeek Makelaardij BV
Aankoop, verkoop, huur en verhuur van bedrijfspanden en woonhuizen in Den Haag en omgeving.

Werkzaamheden MvLA Automatisering:
De volledige levering, installatie en onderhoud van het netwerk en werkstations. Tevens alle faciliteiten opgezet ten aanzien van het telewerken van de medewerkers. Sinds oktober 2013 heeft MvLA een kostenbesparende VOIP telefonie oplossing uitgerold bij Rijnbeek Makelaardij.KRM banner_new4
www.krm.nl

KRM BV

KRM zorgt ervoor dat vraag en aanbod bij elkaar komen op het gebied van ICT expertise. Zij streven ernaar dat de juiste professional op de juiste plek terecht komt.

Werkzaamheden MvLA Automatisering:
De volledige levering, installatie en onderhoud van het netwerk inclusief Microsoft Exchange en werkstations. Tevens alle faciliteiten opgezet ten aanzien van het telewerken van de medewerkers. Sinds maart 2012 heeft MvLA tevens een kostenbesparende VOIP telefonie oplossing uitgerold bij KRM BV.logo
http://www.makelaarscentrum.nl

Makelaarscentrum Wassenaar
De makelaars van Makelaarscentrum Wassenaar staan u graag terzijde bij: - de aan/ en verkoop van een woning - huur/ en verhuur van een woning - beheer van uw onroerendgoed portefeuille - taxatie voor hypotheek, nalatenschap, aankoop etc

Werkzaamheden MvLA Automatisering:
Levering en onderhoud van werkstations, draadloos netwerk en NAS (Network Attached Service) systeem. Tevens onderhoud op het netwerk en reeds bestaande server. 

xooon-logo

www.xooon.nl

Xooon (vestiging Gouda)

Design meubelen voor een betaalbare prijs.

 

Werkzaamheden MvLA Automatisering:

Aanleg van het netwerk inclusief levering en installatie van werkstations en VOIP telefonie hardware/software en de volledige "Point of Sales" systemen voor aan de balies in de winkel.

 

 HBS
www.hollandbrochureservices.nl

Holland Brochure Services

Sinds 1984 is HBS de specialist in distributie en presentatie van folders van toeristische en culturele attracties.

Werkzaamheden MvLA Automatisering:
De volledige levering, installatie en onderhoud van het netwerk en werkstations.logoLeft
www.hypoland.nl

Hypoland Wassenaar
Hypoland Wassenaar verzorgt hypotheken voor particulieren in heel Nederland.

Werkzaamheden MvLA Automatisering:
Levering en onderhoud van werkstations. Tevens onderhoud op het netwerk en reeds bestaande server. Levering en implementatie van Hosted Exchange 2010.Leski
http://www.leski.nl

Leski living Zoeterwoude:
Alles op het gebied van wonen.


Werkzaamheden MvLA Automatisering:
Het in kaart brengen van het complete netwerk en de knelpunten. Vervolgens alle werkstations geoptimaliseerd en beveiligd. Tevens onderhoud op het netwerk en reeds bestaande server.Tennispark de_OudeEik
http://www.tennisparkdeoudeeik.nl

Tennispark de Oude Eik Wassenaar
Schitterend tennispark gelegen in Wassenaar.

Werkzaamheden MvLA Automatisering:
Aanleggen draadloos netwerk inclusief "gast" netwerk voor de klanten. Tevens onderhoud aan het werkstation en netwerk. Levering van NAS (Network Attached Storage) en building to building oplossing waarmee er vanuit meerdere locaties op dezelfde systemen gewerkt kan worden.