Onderhoud & Beheer

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de goede werking van uw systemen en programma's.

Uw server is de belangrijkste computer in uw organisatie. Al uw data is hierop opgeslagen en bijna alle communicatie verloopt via uw server. Een crash betekent in veel gevallen corrupte data en voor korte of langere tijd onbereikbaar via e-mail. Een scenario waar geen enkel bedrijf op zit te wachten.


Onderhoud en beheer (eventueel van afstand) op uw server kunnen crashes tot een minimum beperken. Bij MvLA Automatisering wordt uw server automatisch pro-actief gemonitord door speciale software. Hierdoor bieden wij geen, vaak te dure, onderhoudscontracten aan. Wij zorgen ervoor dat indien er problemen gemeld worden, door de software of door u persoonlijk, wij tegen een scherp tarief uw systeem zsm weer operationeel maken. In 95% van de gevallen zijn de problemen van afstand op te lossen. Mocht dit niet het geval zijn dan komen wij uiteraard bij u langs om het probleem op te lossen.

Kortom geen factuur voor lege zaken als responsetijden en automatische updates, maar ondersteuning tegen een scherp tarief alleen wanneer u het nodig heeft.